BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 17 December 2009

memancing anak ikan....


last weekend aku folow abah ku mancing actuly aku xde la berminat sangat nk join hobi masa lapang abah ku ini tp dr dok umah kebosanan baik aku g beriadah bersame family kan...hari itu aku mancing dapat 3 ekor anak ikan yg tomei-tomei hehe excited gak bile dh dapat ikan tu dr xminat tetibe leh minat tapi stil xleh challege abah ku yg dpt ikan besor2 6 ekor dan salah satu nye ikan patin 4kg,rejeki aritu kot coz kadang ade gak mase yg abah ku bwk pulang tangan kosong je....



p/s : anak-anak ikan yg dtangkap semua dilepaskan balik... (xmain la anak ikan i suke 'ikan besar' je hahahhaha j.k ^_~)

2 comments:

Seniorita Sha al Jamalullail said...

ahahaa..ingat kn 'ank ikan' ouchh! ;p
btw, 'ikan besar' tuh ape plak? ape yg besar ? ;p *pelik* ahahah..

lady said...

ape yg besar?..ikan la yg besar aipppp!..otak yelow neh dush dushh hahahaha