BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 17 December 2009

memancing anak ikan....


last weekend aku folow abah ku mancing actuly aku xde la berminat sangat nk join hobi masa lapang abah ku ini tp dr dok umah kebosanan baik aku g beriadah bersame family kan...hari itu aku mancing dapat 3 ekor anak ikan yg tomei-tomei hehe excited gak bile dh dapat ikan tu dr xminat tetibe leh minat tapi stil xleh challege abah ku yg dpt ikan besor2 6 ekor dan salah satu nye ikan patin 4kg,rejeki aritu kot coz kadang ade gak mase yg abah ku bwk pulang tangan kosong je....



p/s : anak-anak ikan yg dtangkap semua dilepaskan balik... (xmain la anak ikan i suke 'ikan besar' je hahahhaha j.k ^_~)

Friday, 4 December 2009

internship...

dear diary....

dah masuk hari ke 4 aku berinternship neh...1st day sangat la cuak tp mmg semangat giler la coz opis bukak pukul 10 tp dtg sebelum kul 8 lg dah sampai hokey..adehhh dengan saket porut sempat la aku cri stesen petronas yg terdekat tok wat 'investment' kan...huhu so dlm minggu neh dari observation aku tmpt ni boley thn la so-so..means ade yg best and ade yg xbestnyer...yang bestnyer management nampak cam baek je (bru semgu beb) yang tak berape nak best nyer xde kwn nak kuar lunch sesame bkn pe working hour kat cni flexible so sumtimes aku kuar lunch time org lambat sket kdang awl sket...opsss lg satu yg bestnyer 2nd day ber-internship lg aku dah lyn facebook kot hahaha (ish ish intan intan)...wat mase sekarang ofis tak berape nak busy so aku xde la keje sgt coz bak kate membe aku yang pernah praktikal kat sini maybe sebab akhir tahun tp bulan dpn awal thn sure busy gile...hurm tak banyak nak cte kla nt update lg k...daaaa



p/s: no p/s