BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 13 November 2009

alhamdulilah...

dear diary....

alhamdulilah semua paper exam aku dah setel...
tp aku still der kat segamat ni cz
kene tunggu adek aku abes paper + der seminar isnin ni...
aisshhhh houzmate aku makin ari makin kurang (wuaaa)
eventhough perasaan nak tinggalkan segamat amat la kuat
tp 4 sure im gonna miss segamat so much...

lepas ni bermula la alam ke-praktikal-an aku
tp aku still dalam dilema xtau nak pilih yang mane lagi
either consultation company which located at
usj taipan o sub-con company which located at uk perdana...
hurmm which 1 ek better??....
nak decide tmpt praktikal satu hal,
satu lg result exam yg bakal kuar nt pun
mencuak kan aku gak,adehhh...

btw please pray the best 4 me friends ^_^

Wednesday, 4 November 2009

emm tee...

dear diary....

dah lame aku tak update blog,nak kate bz xde la sgt sebenarnyer just maybe sbb sekarang tgh 'exam fever' dats y tak de mood kot,handpon plak baru semlm 'masuk air' aduhhaii sabo jela...pg td aku g jumpe dentist kt bandar putra dgn harapan leh la cabut gigi ku yg dah berkurun berlubang dan mmbuatkan ku derita ni kan tp las2 doktor kate gigi aku kene wat surgery xleh men cabut cam bese,dia kate kene gune teknik MOS..erkk 1st time je dgr aku teruja sbb saket gigi leh d jadikan alasan tok aku masuk M.O.S (ministry of sound) ?? perghh mmg best la kan tp bile d pk2 xlojik la plak lalu ku membuat andaian MOS yg doktor tu maksud kan maybe 'mini operation surgery' (memandai jer aku) hahaha...

hurm kalau korang perasan blog ku dah bertuka kulit hehe kunun nak transform la kan tp last last abes fren's list n certain important thing kat blog aku ilang cesss..aku stil der few weeks lagi kat segamat b4 praktikal yg xtau lagi tempat nyer kat mane (wuaaaaaa isau beb) lepas ni 4 sure segamat gonna miss me...hehehe actuly im gonna mishh segamat so much...things that im gonna miss :-

  • siput sedut d NASIR corner..
  • terung sambal d RZ...
  • ayam goreng d BERINGIN..
  • lepak-ing d maplei,
  • lepak-ing d ROHAYA...
  • lepak-ing d dataran segamat..
  • AZURO CAFE...
  • all my frens and buddies in segamat...
  • karoke d PORT BLACK...
  • jogging d SG.KAPEH...
  • swimming d VIP hotel...
  • onl9 sampai lebam d bilek...
  • and etc...
  • wuuuuaaaaaa.....
even there's a lot of things that im gonna miss at segamat bt i hope i dunt need to stay here 4 next semester (jgn la ade paper sangkut,aminnnnn....) hehehe

p/s: dun cry 4 me segamat~~~(tone madona nyanyi dun cry 4 me argetina~~) ....ahakss ^_~