BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 8 June 2009

how to be a gud girlfren?...

dear diary....

"she's a gud gf ke?"...(no answer)

last weekn i had attend 2 wedding ceremony..
(best tuh musim2 wedding ni leh market kn =p hehe)
on saturday my csin yg kawen mgu lepas,wt kenduri blah laki plak kat segambut..
on sunday ader 2 invitation satu dr jiran aku dlu kt ampang satu lg dr kwn ku yg berade di segamat...

aishh i alredy try my best to get d permission from my parent to go to my fren's wedding la tp xberjaye jgk eventhough pelbagai alasan telah aku gunekan..
so aku tersepit antare family o friend..
i want to say sory sgt2 to my friendz coz i had choose family come first..
i know its my fault coz dah janji awl2,mmg aku excited pon nak pegi tp bila parent aku cam berat je nak lepaskan sampai segale alasan yg aku kuarkan xjadi so aku tak berani la plak..
i just dun want to b regret if anything happen la...
lagi lagi lately ni aku dpt cm2 petande buruk such as:-

  • mate aku terkenyit2
  • me n my sis dpt mimpi gigi patah belah ats
petandenyer org2 tua kate org terdekat nk temui ajal...
erk, tu org2 tua kate bkn aku kate okeyy huhu tp nak caye kang jd khurafat tp xcaye lansung pon xleh gak kn anything happen menyesal tak sudah beb...
im so so so soryyy again k to cik naza n other fren...
especially 4 g.g "selamat pengantin baru bro"...
nt jgn lupe cite kt i yer nyah experience 1st nite...ahakss ^_~

i had to admit im not a gud girlfren bt i hope u guys cn understand me...
i just dun know how to b a gud girlfren bt i can be a good friend tho...

so any1 know how to b a gud girlfren??..help me



p/s: maybe d answer is YES.. :(

1 comments:

cRusH said...

gf??ur means of girlfren kawan ke..
atau gf for bf??
hm...confuse skit..hehe