BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 12 May 2009

ma 1st appearance as an extra ...^_^

dear diary....

'ZATI DAN MAWAS'

4.30p.m-tv3

8 comments:

eJart said...

uiyoooo...dhsyat!!
wei ko nye part time ble?
aku dh a suke gle tgk kamal tuh.
aku jmpa dia mse program murai dlu...

cRusH said...

kureng ngerti deh..
ko jd actress ke

lady intan said...

crush-ye r aku jd actress lor tp setakat extra je la huhuhu..

ejart-xsure scene mane tp part kt kolej lim kok wing r siket jer aku interprem tu opn after editing xtau msuk ke x muke maybe nmpk montot den jer huhuhu...kamal tuh mmg encem thap cipan tp xberape pramah aku suke zarina AF sangat best!!...^_^

cRusH said...

tu r..ms ko ckp 2..
ak cbuk tgk cte tu..tunggu muke ko kuar
hehe...
tak peramah ke..
ee..boring nye..
liyana jasmay cne??
die ok tak??
ak suke gle die

lady intan said...

ko bce la posting blog aku yg lps aku der tulis pasal shooting tu n actor/actress..hurmmm mls nk ckp lebih2 psl minah xckup zat tuh wt kn die dpt publisiti murahan je...semak! heeee


p/s:(dulu pnh mnt L.J gk tp tu DULU!!)huhu

lady intan said...

ops part aku dh kuar kemarin,xsure la plak klu der lg...hehe

cRusH said...

aisey..
ko ni..ckp awl2..
ak dh duk tercongok pat mane..haha

lady intan said...

huhu maybe ader lagi kot coz aritu cam xsume yg kuar...tunggu je la dpn tb k hahaha~poyos...klu tak tgu kuar kt tenet lor..heeee ^_~ wink*