BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 4 April 2009

sy tak sedar sy hilang.....

dear diary....


sorry diary,dis week was a really bz week for me dats y i cant updating u 4 somtime...damnn im sooo tired! can u imagine i've got report submission due date, test, presentation n plus dis weekn i've got seminar that compulsory for me to attend it...fuhhhh (giler la beb)
there's 1 day when i've got global marketing subject presentation on d next da, i didnt even sleep from the nite until 5p.m after d presentation plus ive got nite clas on dat day (slalunyer slambe je aku ponteng tp dsebabkn lame dh xketemu ngn en.syed yg comeyy terpakse la pg) ahakss... ^_~ poyos pdahal name dh up hahaha even i jz cme to see my fren do the presentation but it was absolutely worth it bcoz their preparation 4 d presentation was really cool n tip top! got free meal 4 diner also...aishh i likee! hehehe (suspek la babe!)...however my presentation 4 GM was not really bad and worth it also coz got complimentation from the lecturer...heeee ^_~ wink

because of my 'busy-ness' i dun even realize recently ive lost something that is quite important to me...guest wat??...
heee suspen je lebih actuly xde la penting sgt bg org lain pon... :P
i've lost both of my glasses which 1 aku selalu gune time drive n the other 1 aku gune time dalam klass wuaaaaa walaupun kehilangan brg satu perkare yg tidak asing lg bg aku yg ader problem short term memory lost nih tp kedua2 spek ni amat penting buat ku so sgt sedih la!! cz aku syg sgt dua2 spek tu (ssh wooo nk cri shape tuh)... kalau xde glasses yg dlm kete tuh makneyer penglihatan ku ketika drive d waktu mlm atau ujan amat la terbatas dan study glasses tu plak kalau tak der maknenyer dlm klas aku akan blur blur je sebab xnampak pe yg ditulis oleh lecturer atau dlm slide show...ermm
selain 2 glasses aku yg ilang aku bru pasan jgk,aku ilang rantai itam yg selalu tergantung d leher ku ntah bile cicir la aku pon tak tau...brg2 free item aku dpt time beli latop aritu pon still missing in action gk (M.i.A) aisshhh...klu setakat cd kosong,mouse n headfon je yg ilang xpe tp dlm plastik beg yg ilang bersame brg2 tu ade gak software norton anti virus yg ori n pendrive 4 gig pon ilang gak adoiiii hmmmm...alamak mate dh ngantuk gile ni sok pg der modul lak tuh continue cite esok la ek diary daaaaa nanite!...



sambung...


heeee aku sambung kt cni je la mls nk semakan blog ngn byk2 post huuuu...
eh smlm punye cite cam dah abes je pe nak sambung lgik...heeee
arini punye cite lak
aku kebosanan thap cipan sebab dh la terpakse pegi modul yg bosan thap cipan tuh xpegi kang xgrad lak aku then balek je got no mood to do any asignment yg menimbun tgh que...hmmm wat am i supose to do ptg2 ni ekk??...tido?? ala dah puas tido time modul tadi hahaha ^_~... erm i think either im going to jogging o g salon o g spa...
hhmmm which 1 ekk??
jogging the most cheaper cz no need to spend any money but i want to realese my 'tired-ness' ni jogging akan menambahkan penat ku lgik ade la hahaha
em 2nd choice pegi spa sbelah umah buat masaj n facial??..
erm sounds gud tp costly plak hahaha
(ma parent didnt bank in my elaun yet plak tu adoiiii)

last option confirm im going to SALON je la!...heee ^_^
affordable yet relaxing!!...bdn ku amat la saket2 lately nih so perkena masaj can recharge my energy back kot..huuuuu

'delight cut' here i come...^_~

p/s: i lost weight also la heeeee ^_^...lost yg paling mengembirakan ku!!

1 comments:

PaaNz said...

lor..igtkan ilang berat badan...
hehe :)