BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 18 April 2009

shooting 4 drama + diner PGN











dear diary....

hi diary!!...long time didnt update the latest posting rite...hurm so ni aku nak cite la pasal even terbaru yg berlaku dlm idup ku selain hati pecah...huhuhu las few days i was inviting to b an extra actress in the drama by my sis boy..woww! i was so excited cz it is opportunity 4 me to gain a new experience eventho dis not my thing actuly...the location were stated at lim kok wing U cyberjaya n it was my first time there and the place its absolutely great!! lots of hot n sexy guys n girl tho~fuhhh... i meet liyana jasmay, kamal(xkenal tp damn hot),zarina AF, hairi othman n few girl yg xtau name...actuly im 1 of liyana jasmay fan but since that day i do FUCK her..whuahuahua siyesly gedix lor pompuan ni sombong giler klu dgn crew2 lain mmg la die terggedix2 tp ngn other extra actor pandang pon x bkn nk kate senyum aisshhhh xbaek taw! i think maybe she underestimated people like 'us' o die bajet pemes(tp mmg pemes pon)hehe,1 of d extra actor degree holder kot hurmm n plus obviously maybe there's 'sumthing' happen between liyana n kamal but du i give a damn?? hell NO!!...hahaha i think maybe she feel threathen by us la sebb tu die mencanang2 kn nye...whuawhua3x...ishh byk na aku cite pasal minah xcukup zat neh NEXT!...kamal?not bad la nuetral je nak kate sombong xsombong nak kate peramah pon tidak....zarina AF??...i adored with this girl n after yesterday aku minat gile kat die ni coz die naturally peramah n baek sgt2 eventho on that day she not hot jz like other 'pompuan' tp die nampak cantik dgn budi bahasa n pe yg penting bkn kerjasama okey haha tp die tak plastik! hokeyy...huhu...hairie othman?...neutral gak tp agak 'notty'^_~ bt stil look hensem...n sum other actor n actress yg aku xtau name boleh thn friendly...penat giler time tu evetho jz an extra kan hahaha poyos

diner PGN (pra graduation nite)..
ermm besh giler n i was had a really gud time eventho mule2 sbenarnyer aku xjadi g cz certain circumtances tp aku g gak la cz ade housemate n clasmate ku tp cik lin xdpt join...so 13org pergi ngn dua kereta clasmate ku naek estima housemate naek waja...kami sampai agak lewat tp xde la lewat sgt coz lg ramai yg lewat dri kitorg haha...i was sitting the same table with my clasmate n dorg mmg hapening eventho aku rase 'pengaruh' kami xberape kuat mlm td sbb majlis ni more concentrate on diploma graduate n we as dgree graduate rase terpnggir (ecehhh) klu x for sure best student award akan digondol oleh clasmate ku yg amat cemerlang...ahaksss ^_^ btw all girl n guys look gorjes with krung/kebaye n blazer as our theme...food??..not bad,tp xpedas so xadventure (chinese food) tp still table kami cam ikan pirahna even dpt plg lmbt tp abes plg awl...hahaha brader yg serve table kami pon siap tergelak n boleh beramah mesra lg hokeyyy..whuawhua3x we had a really gud time n plus NASH was performing las nite (rox star beb!!)...after diner i had a few fotografi session with ma clasmate n housemate n also few of my fren from diploma course then we move bck from the eqotorial hotel tp sblm tu we all jln2 bndar melake menikmati suasane mlm ngn lampu berkemelipan n singgah umah cik.murni coz die xthn nak beyak...eh bkn coz der hal siket..ahaksss (maap cik murni j.k)huhu....cik emy xngantuk so die leh drive dgn lajunyer aku yg pki contact lens neh serba slh nk tido tp las2 aku tido gak..(xpedulik)..huhu balek2 je mandi cuci rambut yg keras bak dawai n cuci mekap then terus selamatt...wasalammmm ^_^


p/s: sweet memory before final exam n praktical, gud luck guys!!...

6 comments:

PaaNz said...

dah jadi artis rupenye die ni..ABP aritu x pegi ker..wakakkakak

lady intan said...

cesss xsempat tercalon lg la en.paan i bru stat kerjaya las few days kot tgok la thn dpn jgn lupe undi i okeyyy~...hahahha poyos nk mati goli ketiak den!!

eMyHuNNy said...

yeahh mls tue mmg besh..
table kteorg pon pelahap nk mampos..
haha nsb bek dak2 cls aku jew kt table tue..

urmm yup aku bwk kete mlm tue thp gaban..haha nk cpt blk..\
nk beristirihat kt katel ku yg empok itue..
hehe..

nsb nek x mlambung kete aku..
huhu...

p/s: sory ma..ank mu mlggr arhn mu..bwk kete xigt dunia..

<------hehe smpt lg bdrama

cRusH said...

pent ak crk tmpt nk comment ni..
beb..cm kenal jek background toilet tu..
hahaha...know me??

cRusH said...

seriusly..
i pun peminat no 1 liyana jasmay..
peh..tak sangka gak..
patutlah kat majalah dok sibuk canang die ngn scha berlagak diva..
i thought cm tak caye..
or alah propaganda..
upenye betul plak..
issyy.. tak bestnye

lady intan said...

ait cik crush scha pon same ker??..aduhhh i minat gilak kt scha xpe xpe die TAK menyombong dpn i lg so xkesah sangat xcam L.J...huhuhu..