BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 1 May 2009

girls pillow talk...

dear diary....

y my title is pillow talk?..hurm coz i want to talk about love which always be the topic 4 d girl's pillow talk rite?..dah lame kan aku xmembebel pasal love ni coz not interested anymore in dis subject huhu bt just now again my girlfren the 1 'ring the bell' about love..what was happen actuly is lately i've herd a lot of latest news from my girlfrenss (plural okey) already broke up with their bf...ish ish ish cian sgt...b4 dis i had 2 theory in my mind



1). girl yg cun n hot je akan mendpt layanan seperti princess dan di apreciate oleh bf

2).guys yg handsome always be the heart breaker n tounge twister..
so hve no faith in pretty boy



but is it really true?..hurm wht do u guys think?
for me...i was shocked actuly sbb aku baru dpt find out theory ku not totally tru..wat was really happen is mmg ade girlfren aku yg dilayan baek oleh bf2 dorg eventhough dorg bese je hurm and yg terkejut nyer ade plak tuh gf aku yg cun n hot was dumb by her bf n tmbah kecian lg kt die dat guy bknnyer ensem pon (mmg la poket berkepuk)..tp dia xrase rugi ke dat girl tu pon boleh thn kaya wat hot lagi...aishhh pelik pelik wondering kan?wht r they looking actuly,people said girls r complicated n hard to understand bt guys oso complicated la..ish ish ish3x

btw to all girls out there ill pray 4 ur smile n hapiness,insyallah u will find ur mr.rite coz we being created by god in couples so dun weri just chill and live life to the fullest la let by gone be by gone n life must goes on so jgn risau kalau ade jodoh xkemane pon,bwk2 bersbr k *assobarulminaliman*patient is part of the faith...ecehhh (aku yg risau sbnrnyer ahakss) ^_^...





p/s:lagu aku ni eventho touching abes tp aku suke gile dr dulu lg tp saje baru post cz sgt best seswai ngn brek up season sekarang kan...huhu layannnn! zassssss....

5 comments:

shah said...

hurm...
kecantikan dan kehenseman ni 1 advantage jek..
kalau owg tu jatuh cinta sebab rupa luaran, rasanya tak tahan lama..
yg penting cantik hati budi..
(benda ni walaupon asik berulang owg cakap, tp benda ni sgt betul)
owg yg kurang menarik jrg mendapat cinta dan apabila mendapat 1 peluang untuk bebuat demikian, mrk akan jaga dan elak cinta itu dr pergi begitu saja..
hehe hanya tanggapan peribadi..
kalau tak bleh diterima owg lain, mintak maap le bebanyak yea..

[Applemint] said...

btol ng ap yg cik shah perkatakan...
beauty n good looking tkn ke mn...
normally people yg accept someone with that factors mmg rarely nmpk thn lama...
cz dorg ta sincere...
keikhlasan tu amat penting dlm menjalin sesebuah relationship 2...

but those which lucky 2 get a good bf/gf n they appreciate u guys like the way u did...
alhamdulillah la...
so take care with ur relationship...
cz honestly...
people are mean nowadays...
bf/gf org lain pn dorg sggp R to the A to the M to the P to the A to the S!!!
u know what i mean right...
ta kira la korg da 2 or 3 years...
org bl na mcm2 cara dorg akn bwat 2 get it...
ta kira la ladies or guys...

:}

lady intan said...

hurm betul3x... honestly i pernah fall in love with pretty boy n bak kate u la physical attraction ni xthn lame pun so sad sbb i xdpt jage n elak luv tu pegi begitu saje...
syg seribu kali syg (ecehhh)...
coz in realionship i harapkan comitment n kekal lame tp bila kite sendri dpt rase hubungan tu dh tawar dan xde future terpakse lepaskan demi kebahagian bersame,stiap perkare ade hikmahnye dan kali ni i rase hikmah dr we ol brek up buat i jd lg matang dan berpk pjg sblm buat keputusan n tidak terburu2 klu tak mau regret...

so rite now im looking 4 guy yg der comitment n leh masuk fit ngn my attitude n interest tu saje to b my steady bf dh xde min requirement cm dlu dh ahakss...
(siap gtau lg hahahahaha xbleh blah)

i jz kidding act huhu i nak bersare sebentar dr dunia per-kapel-an neh buat smentare waktu concentrate ngn study....
(yeah rite kihkihkih3x :P)
kite kumpul kwn reramai lg best kowt heeee ^_^...meh la rermai jd kwn sy wink*

cRusH said...

break off or not ..
everything dat happen had reason..
some of the reasons is giving u experience of life..
taste of life..
to get the best..need to through painful things..
so watever happen is
there is a reasons and miracle of life..
juz be patient and smile..
coz when u cry..
the situation will be more worse especially ur face ladies ..ahakkzz(tips utk girl klu nk pat tue)
hehe...

lady intan said...

eh cik crush,pdn la i nmpk mude kan upernyer sbb slalu senyum especially kt u kan kan kan...hehehe