BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 26 March 2009

tak leh tahan nafsu...

dear diary....

'NAFSU' if u guys heard about dis word wat cme cross to ur mind?...most of d people maybe think about sex desire straight away,tp kite semua tahu 'nafsu' bukan hanya limited and spesifik ke sexual desire kan...other than sexual desire kite juga ade nafsu makan, nafsu marah n even nafsu bershopping...recently i cant control major of the nafsu,guest wat it is???....
aippp jgn pk bukan2 dulu huhu
nafsu marah n nafsu makan la bukan nafsu lain hokeyyy... ^_~
cite psl nafsu makan ramai yg tau lebih kurang 2 bulan lepas i
was so motivated n enthuasiated in losing my weight but curently dat spirit had been gone slowly time after time...aisshhh i dun know y dis happen,mungkin kerana faktor kesibukan ku yg byk esemen n test lately so xde time nak g jogging kah ? o maybe jugak effect dr'melancong' kah? coz balek dari trip2 tula aku dah start berselara balek ni
yela kt tmpt org mkn mcm2,xtry rugi kan....wuaaaaaa n semalam aku baru lepas timbang ma latest weight,

jeng...
jeng..
jeng

fuhhhh! naseb baik still lg dlm prosess losing n not gaining any weight yet..hihihihi me so worried coz lately i eat in d midnite
n drink less warm water n more to sweet beverage without any guilty or control ahakss :P...
tetapi selepas kejadian semalam aku akan cube utk
back to d rite track again coz aku still xpuas ati ngn penurunan weight aku sekarang cz aritu dlm sebulan 5kg leh turun tp skg just 1 or 2 kg per month eventhough i had already achieve ideal BMI!..
^_^ weee


the end

cite nafsu marah plak...kebelakangan ni pon nafsu marah ku agak tidak tercontrol,aduhhh
pantang silap siket senang je aku nk sensitip n melenting mule la mulut aku ni nak
menca***
aishhh sian kat kwn2 yg kene tempias,xpsl2 ade yg xterlibat pun kene cth (indirectly tempias) cam bdk bilek sebelah aku yg maybe ade terdengar aku maki hamun laptop sendri hahaha
dis is not me
actuly aku jenis pendam n xsuke tunjuk muke bile marah (buruk woooo :P) selalunyer aku jz tunjuk muke merajuk n cepat lupekan tp recently sampai aku menjeling mate (pandangan maut pnyer ahakss) memang out of control gile la tu tapi naseb stil lg cepat cool down...
ermm so
maap la kpd
kekwn2 (direct o indirectly) yg kene tempias ekk xkire la punce mrh ku tu mmg patut o tak patut k..
i hope i can control both of dis nafs

(nafsu makan+nafsu marah) coz i dun want hurt anybody feeling n it will make me so sad n look so bad
(sebenarnyer
saya baek tau :P) hahaha k chow...




p/s : 'me heart everybody'.... mmuahhh8x ^_^
(xtermasuk anei' kt maplei tu hokeyy [euuww plzzz! :P] )

4 comments:

PaaNz said...

kdg2..bile seseorang itu byk mkn,ia menunjukkan that person r having some problems..utk lupakan prob tu..die mkn byk...like i said..sometimes.. :)

lady intan said...

no komen....lalalala ^_~

Lovers said...

mak oi...ko ni gle lah intan..
haha...ape kata nafsu jd operator fatah..hehe

lady intan said...

ait lover ko baru tau aku giler ker??...whuawhuawhua lame dh xmkn ubat neh,adoiiiii....ahakss ^_~...operator fatah tu sejenis binatang ka?sejenis makanan ka?o sejenis makhluk?...kihkihkih3x