BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 27 March 2009

have u ever??...

dear diary....

Pernah Tak? Korang penah ker alami........??

Pernah tak anda rasa nak kentut sgt masa tengah lepak ngan kawan
berlainan spesis/jantina, anda tahan sgt sampai terkulat muka?


Pernah tak masa anda tengah jenjalan kat depan khayalak ramai,
tetiba tu seluar spender/panties cam terselit kat celah bontot, rasa cam tak
selesa sgt, ikutkan hati nak aje tarik spender/panties itu?


Pernah tak masa tengah dalam jam, anda korek hidung, lepas tu
tengok tahi hidung itu, kemudian gentel dan jentik?


Pernah tak anda mengalami situasi di mana celah bontot amatla
gatal yang amat, di depan khalayak ramai, menyebabkan terpaksalah anda
menahan kegatalan itu dengan tabah?
Pernah tak anda tunggu kawan anda di suatu tempat contohnya di
hartamas,lepas tu anda jadi resah dan kesah sebab semua orang kelihatan cam
memandang anda sbb anda satu-satunya makhluk yang berdiri, lalu anda pun
buat-buat aksi yang menunjukkan anda sedang menunggu orang,
contohnya melihat-lihat jam tangan?

Pernah tak anda memandu kereta manual, lepas tu disebabkan kesilapan teknikal kereta anda terjerk macam kuda dan mati, sekali lagi dikhalayak ramai contohnya di depan kedai makan, lalu anda pun membatalkan
niat hendak ke kedai itu untuk menutup kemaluan yang amat?


Pernah tak di bulan puasa di waktu siang, anda berpura-pura kononnye membelikan makanan untuk kawan bukan Islam anda, dan mengadakan perbualan palsu di telefon contohnya, 'haa helo Mike, aku dah belikan bigmac kau! Kau nak air ape siot?'


Sekiranya anda pernah melakukan satu atau dua atau lebih perkara
diatas, tahniah diucapkan! Kerana anda telah berjaya menjadi manusia normal!'.....

whuawhuawhua ^_^

Thursday, 26 March 2009

tak leh tahan nafsu...

dear diary....

'NAFSU' if u guys heard about dis word wat cme cross to ur mind?...most of d people maybe think about sex desire straight away,tp kite semua tahu 'nafsu' bukan hanya limited and spesifik ke sexual desire kan...other than sexual desire kite juga ade nafsu makan, nafsu marah n even nafsu bershopping...recently i cant control major of the nafsu,guest wat it is???....
aippp jgn pk bukan2 dulu huhu
nafsu marah n nafsu makan la bukan nafsu lain hokeyyy... ^_~
cite psl nafsu makan ramai yg tau lebih kurang 2 bulan lepas i
was so motivated n enthuasiated in losing my weight but curently dat spirit had been gone slowly time after time...aisshhh i dun know y dis happen,mungkin kerana faktor kesibukan ku yg byk esemen n test lately so xde time nak g jogging kah ? o maybe jugak effect dr'melancong' kah? coz balek dari trip2 tula aku dah start berselara balek ni
yela kt tmpt org mkn mcm2,xtry rugi kan....wuaaaaaa n semalam aku baru lepas timbang ma latest weight,

jeng...
jeng..
jeng

fuhhhh! naseb baik still lg dlm prosess losing n not gaining any weight yet..hihihihi me so worried coz lately i eat in d midnite
n drink less warm water n more to sweet beverage without any guilty or control ahakss :P...
tetapi selepas kejadian semalam aku akan cube utk
back to d rite track again coz aku still xpuas ati ngn penurunan weight aku sekarang cz aritu dlm sebulan 5kg leh turun tp skg just 1 or 2 kg per month eventhough i had already achieve ideal BMI!..
^_^ weee


the end

cite nafsu marah plak...kebelakangan ni pon nafsu marah ku agak tidak tercontrol,aduhhh
pantang silap siket senang je aku nk sensitip n melenting mule la mulut aku ni nak
menca***
aishhh sian kat kwn2 yg kene tempias,xpsl2 ade yg xterlibat pun kene cth (indirectly tempias) cam bdk bilek sebelah aku yg maybe ade terdengar aku maki hamun laptop sendri hahaha
dis is not me
actuly aku jenis pendam n xsuke tunjuk muke bile marah (buruk woooo :P) selalunyer aku jz tunjuk muke merajuk n cepat lupekan tp recently sampai aku menjeling mate (pandangan maut pnyer ahakss) memang out of control gile la tu tapi naseb stil lg cepat cool down...
ermm so
maap la kpd
kekwn2 (direct o indirectly) yg kene tempias ekk xkire la punce mrh ku tu mmg patut o tak patut k..
i hope i can control both of dis nafs

(nafsu makan+nafsu marah) coz i dun want hurt anybody feeling n it will make me so sad n look so bad
(sebenarnyer
saya baek tau :P) hahaha k chow...




p/s : 'me heart everybody'.... mmuahhh8x ^_^
(xtermasuk anei' kt maplei tu hokeyy [euuww plzzz! :P] )

Tuesday, 24 March 2009

lagi2 trip...

dear diary....

mesti korg ingat aku nak post experience aku g trip lg kan hehe actuly aku tgh bosan tp xde idea nak post ape kt blog so kali ni aku post video2 time aku kat singapore (nengok 'sound of the sea') sarawak (menari dondang syg d sarawak)


video
sangat mengagumkan...



video
dondang syg d swak

Sunday, 22 March 2009

maap cik alya xde copyrite kan post kamu...huhu ^_~

dear diary....

A : has a smile to die for :}
B : is a nerd at times
C : can kick ur butt
D : great friend
E : has beautiful eyes
F : wild and crazy
G : HOT
H : makes people laugh
I : best boyfriend or girlfriend
J : is really sweet
K : gorgeous
L : very good kisser
M : is loved by everyone
N : easy to fall in love with
O : gives good hugsS
P : popular with all types of people
Q : like someone
R : has one of the best personalities ever
S : makes dating fun
T : has a smile to die for :}
U : can be funny and dumb at times
V : very romantic and not judgemental
W : not bad
X : never let people tell u what to do
Y : very HOT
Z : nice butt

as a conlcusion i am...



S: makes dating fun {yeah i do ^_~}
H: makes people laugh
{yup definitely! but depends on d person n situation actuly ahaks)

A: has a smile to die for
{maybe kot cz ive got 'iklan gigi' smile huhu}

R: has one of the best personalities ever
{erk,really??....nahhhh dun think so}

I : best boyfriend or girlfriend
{please inform others...pleaasseee ahaks :P}

N : easy to fall in love with {ya la i think so bt now serik alredy}
A : has a smile to die for {aishh... (blushing la kunun) hehe}

journey to the cameron...

ouchh sexy meyh (damn)..


nice view


nice pose gals...


BOH tea farm

dear diary....


actuly aku amat la xde mood nak update blogku kebelakangan ini kerana faktor kebusy-an ku...tp ade la sorang mamat ni dah tak sabar2 nak bace cite terbaru pasal aku so terpakse la aku mengupdate nyer cz kang takut plak folower aku ni lari xpasal2 xde org dah yg nak folow cite aku (ahakss ^_^)...
so s u all know aku baru jer balik from cameron highland mlm tadi,sebelum pergi cameron tu aku siyesly tak de mood lansung nak pegi cz rase xsedap bdn ku n keje2 yg
akan ditinggalkan..but wat was happened actuly i was really enjoy d trip eventhough just in short period of time...
kami pergi menaiki bas persiaran n xsure la plak kenape tak gunekan bas uitm by the way bas
persiaran tu pon not bad kind a cool also coz ade 2 t.v dalam bas so sepanjang perjalanan kami ke sane kami pun marathon nengok muvie2 yang kebanyakkannye WILL SMITH sebagai lead actor (wondering y) ahakss...sebelum bertolak ke cameron kami ke NAZA MOTOR k.l bg melengkapi tujuan sebenar trip ini...semase di NAZA kami terkesima dan kagum dengan kete2 n motor mewah yg dpamerkan antaranye DUCATI , FERRARI ENZO, MCLAREN, LAMBORGHINI n ect (woww!)...sangat teruja hokeyy ^_^
pastu dlm kul6
kami pun bertolak ke cameron n time tu jalan kat federal highway teramat la jem (damnn)...journey dalam bas yg paling lame pernah aku lalui wahh 5jam lebih kot dlm bas,time tuh satu angota bdn dh kebas bkn setakat montot ku je..whuahua sebab tu la penat lyn muvie bdk2 ni lyn nyanyi sambung2 lgu (lawak n merepek gile)...time tu aku memang ak dh rase xsihat sgt tp lyn kn je..sampai d apartment je ramai yg kejar katil n keesokan pgnye kami bangun awal utk ke ladang teh BOH utk nengok production process dorg bla bla bla die membebel kemudian kami ke pasar utk beli buah tgn n ke ladang kaktus n bunga2 n ladang strawberi tp time kat ladang strawberi tu aku xturun bas sbb aku dh xlarat giler...
selesai semua kami balik ke aparment dan check out n otw pulang kami singgah ke ladang teh BHARAT view yg sgt canteks...
yg menariknyer jln2 ke ladang2 d cameron tu kan berbukit bukau dan kecik so dorg just ade 1 way street bile ade selekoh pemandu bas akan bunyikan hon sebagai tanda amran awal kepada pemandu yg
dtg dr arah bertentangan n ade jugak la time kami bertembung so bas terpakse reverse o ketepi,
nak gugur beb jantung aku bile bas sipi2 je ngn curam (uisshhh naseb aku xde kencing manis) ...
if im not mistaken bertolak dr cameron ke johor dlm kul5pm n kami
selamat smpi dekat kul 12mlm (perghh terseksa lg montot ku)...sampai segamat lepas singgah melantak bubur ayam mcd n bersihkan diri
aku pon 'dead n gone' (jz 4 while okey) kuikuikui3x..^_~
the end



p/s : thank u so much 4 d 'sponsorship' n any1 yg concern bout me..

Thursday, 12 March 2009

kitak sik tau kecek swak :P...

dear diary....


aku dh selamat sampai dr sarawak kemarin lg tp
xder mase n bz tahap cipan cz balek2 jer
manyak esemen n presentation
(pdn muke ko intan!)...
so dats y agk lame aku xupdate blog
(i jz knew som1 waiting 4 me updating blog hehe thanx dear ^_^)
aku nak cite experience aku g trip ke sarawak..
experience pegi sarawak mmg seronok
jz like wat im expecting coz ni la 1st trip
aku g sesame ngn semua budak2 klas
...
eventhough dlm trip tu ade mcm2 bende yg jadi tapi
aku masih lagi menikmati saat2 terindah kami disana (ecehhh) huhu...


yg kelakar nye ade yg join menari dondang sayang
kt waterfront (dh cam tourist btul),
xleh lupa berjln kaki sampai turun berat aku 8kg
kat semenggoh nak nengok orang u
tan brekpes
semate (whuahuahua)
tu yg time dorg dok ceramah psl org utan
aku siap tersenguk2 tido kaver line ngn shades aku
(kihkihkihkih) nasib baik balik separuh jalan naik avanza
sampai keluar (fuhhhh).
ade jgk member aku yg injured time main futsal
pergh semangat kesukanan gile ^_^...
ade yg tersangkut ngn pakwe2 sarawak
(encem woo org swak siap pam minyak atendent pun muke cam adam AF kot whuahuahua)...
klu kat kl mat2 indon n bangla je yg monopoli keje2 tu

ade jgk membe aku yg hampir kene 'pau' ish ish ish
ade yg naik sampan jerit cam kene histeria
haha tkt sampan karam katenyer adoiiii...
ade gk tu aku beli gambir dipandang serong
aku nak wat ubat sakit gigi aku berlubang okeyyy ^_^
aku pun baru tau 'kegunaan sebenar' gambir ekk huhu
aishh mcm2 'alat' aku nengok time bli gambir tu,
kene kat member aku dia ciap tnye lg
" amende ni bang?camne nak gune?"
hahaha pening gak abg tu nak jwb siap blushing kot
"l
u pk la sendri dik" lebih kurang cmtu la dia jwb
hahaha cz dia tau kot kami ni xkawin lg so buang mase jer huhu...
mcm2 jd tp aku stil enjoy cz aku memang suke berjalan hehehe..




12.00a.m : kami berkumpul di uitm
3.00a.m : sampai di airpot senai setelah berhenti brekpes kat maplei
4.00 a.m : lepak n tidur sebentar di surau senai airport
6.45a.m : bersiap sedia untuk cek in
8.00a.m : tungu kat boarding area.
8.45a.m : berlepas dr senai airport
10.05a.m : kami tiba di kuching 20 minit awal
11.00a.m : brekpes
11.30 a.m : menuju ke semenggoh melihat orang utan
1.00 p.m : cek in hotel
2.30 p.m : menuju ke ladang lada hitam dan melihat bagaimana pokok 'kawin'
6.oo p.m : balek hotel dan berehat
9.00 p.m : kuar g makan steambot kat waterfront (pakwe sarawak yg baek ati blanje heee)
11.00 p.m : g karoke dengan ngn 2 of my fren n 2 pakwe sarawak
2.00 a.m : balik hotel (penat thap cipan)

hari ke 2
6.00 a.m : aku n dak bilik dah siap2 rupernyer kene turun kul
9 pg (sambung tido balik :P)
8.30 a.m : brekpes
9.00 a.m : gerak g uitm sarawak utk futsal match (persahabatan jer)..
thanx to AN our hensem driver ^_~ (tp dh der gf la cesss)

11.30 a.m : melawat sekitar uitm sarawak
2.00 p.m : gerak balik hotel
3.00 p.m : g naik bot n menuju ke kilang kek lapis
(terpisah dr group xsempat nak catch up so jz join naik avanza kak ain ^_^)

5.00 p.m : bersiar-siar di kampung boyan dan waterfront sempat singgah kedai souvenir
8.00 p.m : diner makan sushi kt mall (xngat name mall)

9.00 p.m : gerak balik hotel
9.30 p.m : post mortem
11.00 p.m : rest kat otel sambil menonton tb xsedar pun bile tertido

hari ke 3
8.00 p.m : gerak pegi sareikei (btul ke eja ni) shoping brg sikit2..
1.00 p.m : gerak pegi gua angin
3.00 p.m : singgah pegi tasik biru
4.00 p.m : pergi waterfront jalan2 cari pakwess ^_~...cri souvenir la
6.00 p.m : gerak balik hotel
8.00 p.m : bersiap2 untuk g 'formal diner'
9.00 p.m : diner makan steambot sampai pecah perut
12.00 a.m : gerak balik otel
1.00 a.m : tungu member aku dak sarawak nak ajk kuar
tp cancel las minit plak...adoiiii

2.00 a.m : packing brg utk balik

3.00 a.m : beradu...zzzzzz

hari ke 4
6.00 a.m : dah siap2 nak g airport (flight tiket kul 8.45 am)
10.00 a.m : sampai airport senai
1.00 p.m : sampai uitm

the end
..
tu la dia schedule kami dsane agak memenatkan tp yg penting kite enjoy! (tone cite putri :P) neway time2 yg state kat situ maybe xacurate maap ye...
p/s: sape yg ade teramik kek lapis aku nih pulangkan la kempunan den weiii! waaaaaaa

Thursday, 5 March 2009

bawaku terbang....

dear diary....

u guys must think im going to post d lyrics or anything related to d fabulous cats song rite??..haha actuly rite now im counting out the time to go to sarawak...weeee ^_^ my flight is going to b tomoro subuh but i will move from segamat at 2a.m tonite...so i will not b able to post any blog for dis coming 4 days...doakan saya selamat pergi dan balik ye kwn2!...insyallah

love is blind o we blind bcoz of love....

dear diary....

i always herd people said dat love is blind...actuly i dun really understand d real meaning of 'love is blind' word means i jz thought it has the straight forwerd meaning which means its not posible rich people in love with poor fmily (jz like romeo n juliet) , hot babe with the geek, old women in luv with d young guy and sort forth...

but actuly i've got girl friend who still can stand n love her bf eventho her bf treat her so badly n always hurt her feeling...her bf always busy n got no time to spent wif her at all but she's dun mind still can accept dat, her bf always scold her?she still can accept dat,her bf not taking care of her she still can accept!...

OMG! how she's can hve dat patient?? to d thing dat cn mke she's always sad...i think her situation is suitable for the word 'love is blind' rite...or maybe she's such a fool dun realize dat her bf dun want her anymore?? wht du u think??... i think she so stupid (kecik ati klu sound dpn2 sowi babe :P) but still i dun know wht is d fucking problem of d guy treat her gf like dat...such a cruel tho!



the question now is " DOES SHE BLIND BY D LUV OR JZ A STUPID GIRL?"

Wednesday, 4 March 2009

terkena gak den upernyer...adoiii

dear diary....

When did the last time you cried​?​
huhu. yesterday!!!

So how was your day?
sleepy n tired eh bkn sleep smpi tired...hahaha


Hones​tly has anyon​e seen you in your under​ wear in the past 3 month​s?​​​​
lol..of course la everyday kot ma rumate nengok free sho...ahakss

How do you feel about​ your hair right​ now?
ermm getting longer n i start to feel rimas...

Is there​ someo​ne that makes​ you happy​ every​ time you speak​ with them?​​​​​
yup ^_^

Did you yell at anyon​e today​?​​​​
nope.i dun yell people usually but dun let me! (ex sarjen KRS neh garang woooo ^_^)

Are you happi​er now or three​ month​s ago?
ermm subjektif answer...no komen la

What is the reaso​n you last cried​?​​​​
because of him...

Have you ever sent a text to the wrong​ perso​n?​​​​
haha. slalu kot berlaku bile otak pk lain tp mulut tgh cte lain so somtimes terslah (nseb xpnh kantoi msg yg i send to my skendeles ahaks :P)

Would​ you rathe​r sleep​ with someo​ne else or alone​?​​​​
ermm subjektif answer lg...huhu

Are you a jealo​us perso​n?​​​​
yeah definitely!...jeles kn tandenyer syg huhu

How has the week been?​​​​
SYOK!!...n busy

Does anyon​e hate you?
of course la...

Math or Scien​ce?​​​​
can i not choose either..haha ^_~

Have you ever falle​n in front​ of a crowd​?​
erk!..las week bru je kot hahaha (aisshhh jtuh saham)

Would​ you like to put any night​ on repea​t,​​​​​ and live it forev​er?​​​​
yeah ^_^

Regre​t anyth​ing in the last week?​​​​
ermm yeah..regret cz xngt date g SG so las mnit preparation mmg sux la i dun even change my money to dolar tho...adoiii nseb der bff thanx babe!

Who do you want to see right​ now?
ermm my parent, my buah ati my sis n him...


Ever make a big mista​ke?​​
yeah!..really regret bout it


What'​​​​s your favou​rite thing​ about​ winte​r?​​​​
snow la tp msia xpnh turun snow kn so hmmm...

Every​one deser​ves a secon​d chanc​e,​​​​ right​?​​​​
maybe depands on the mistake actuly...

Do you love someo​ne?​​​​
definitely!....

Does this perso​n love you back?​
yeah maybe..........................................

Whats​ the last song you liste​ned to?
thinking of you- katty perry

What are you doing​ after​ this?​​​​
going out...

Like to cuddl​e?​​​​
big YES!..

Wanti​ng any tatto​os/​​pierc​ings at the momen​t?​
haha. im thinking to hve tattoos actuly during my trip to SG but 2 expensive la sane (temperory okey)

What is one thing​ you would​ love to happe​n tomor​row?​​​
flirting...ahakss ^_^

Would​ your paren​ts be mad if you came home smash​ed?​​​​
aisshhh my parent not going to mad la they jz kill me jer...hahaha if i smashed i dun came bck to home for sure! ^_^ huhu

Who was that last perso​n to call you?
my beloved ibu..(miss her la ermm) oops am i start to feel hom sick??aduhhhh...

What is bothe​ring you?
myself actuly...risau la me playfull sgt

Would​ you go back in time to chang​e somet​hing?​​​​​
of course!..try to be a better person on a better decision

How far would you go?
pnjm mechine yg dlm cite back to d future tu kot...ahakss

Someo​ne on your mind right​ now?
yeah him always :(....

If the last perso​n you kisse​d on the lips said that you were the only one they wante​d,​​ would​ you belie​ve them?​​
ermm honestly nop...

What are you curre​ntly heari​ng?​​
dgr bdk bilek sbelah mumbling...huhu

Have a best frien​d?​​
yes!..cik in, cik lin, cik naza,cik noha, cik zet, en.is, en.omar (luv em so much)...

Would​ you date someo​ne three​ years​ older​ than you?
yeah y not..i can even tke till 10 yrs older thn me...for me older spouse lebih apreciate n more romantic kot...huhu

Will you cry at your high schoo​l gradu​ation​?​​​
yeah for sure...

Are you weari​ng any cloth​es that don’t​ belon​g to you?
yup..sowi ma sista ^_^ ahakss

Are you mad about​ anyth​ing?​​
yeah..but cant do anything cz i jenis pendam but jgn smpi meletup somday nt dh la....

Did you go to sleep​ last night​ smili​ng?​​
hehe. surprisingly i did!!!

Are you in a good mood?​​
so so...good mud if i think bout d coming trip not good if i think bout him...ermmm

Has anyon​e ever told you you have prett​y eyes?​​
owh..pernah kot

Have you recei​ved or given​ any apolo​gies recen​tly?​​
yesss!!!...n if i do any mistake i will apologies straight away...

Does anyon​e know your blogger passw​ord?​​
hell NO!...huhu

Monday, 2 March 2009

weddig + diner + singapore = bz weeken!...part 2

saya di....

continu cite semlm actuly pas diner kul 11
aku, bff n aisya xterus balek hehe

kami g m
ane??jeng jeng jeng... ahaksss ^_~


me n cik lin d china town

nak cite psl trip g singapore plak...

trip ni actuly bkn under UiTM..
so trip tuh mmg besh giler la bg aku
maybe cz aku suke tgok culture negare laen
kami g china town, geylang street, sentosa island
n arab street xsempat nak pg
plak...
driv
er2 di SG mmg sume sgt la cermat
70 km/hr kot paling laju...
contra ngn aliran trafic d indonesia yg agk chaos
1 thing lg kete2 mewah kt SG bersepah kt jlnan
u name it fairlady,subaru,mitsubishi??dh jd mcm kete2
proton o perodua yg monopoli jln2 d msia...huhu
SG people sgt2 la peramah n suposely aku nak jumpe
kawanku yg berade d SG tp dsebabkan miscomunication
dia ngtkan next week aku dtg so terpakse cancel cz dia
busy plak dis week (its k dear maybe next time)
SG hve free lifestyle so cam besh j
e kan...
bwk chewing gum masuk SG same
cm korg bwk
gun whuahuahua
(cesss chewing gum aku kene buang)...

ermm eventho dorg tgh recession n curency

jz 1 dolar = RM2.40 beza ngn kite but it still terase

expensive especially for the food....

(i sgt mementingkan soal mkn okeyy ;p)
tp mhal2 pun diet aku 2 hari melayang...wawawa
abes la kene redeem ngn jog neh...
1 of d most cleanness toilet in d world??...
dr 3 toilet yg aku masuk 2 sux! satu je ok kot
xde la semua toilet dorg bersih n even toilet msia

tidak diiktiraf internationaly tp aku lebih prefer

toilet dmsia la cz dorg xgune kan air wawawa

(aku fail bab2 tayamum neh ahakss) so sangup la
aku tahan x wat 'investment' til balek msia haha

naseb trip sehari kalau berhari2??...kuang3x

eventho i had a verry gud time at SG
tp aku lebih suke trip UiTM g indonesia ritu kot
cz lebih lame n lebih organize selain dr sbb curency
yg lebih murah dan toilet mengunakan air...ahakxx






p/s :actuli all d pic during weding + diner + SG u all can view at ma myspace profile okey! ^_^ ..
sarawak + cameron highland coming soon! d joy expectation is verry high ^_~

weddig + diner + singapore = bz weeken!...part 1

dear diary....
wwawawa 3 even sekali berderet- deret tuh...^_~

1p.m on saturday....

me n alya at d kenduri............

ika(rumate)telah menngundang kami ke majlis
perkahwinan 'bakal abg ipar' nye yg berlansung
di bukit siput..hehe aku time tu mmg tgh siap2
nak cri mkn(bru bgun so perut kosong )
kira pucuk dicita ulam
mendatang,
langkah kanan la kirenye n aku pun mmg suka
mencari publisiti murahan di kenduri2 neh...
kihkih3x so aku,
alya,ika n pali( ika's heartbeat)
pun pg la menaiki 'royal car'..
n sesampai je kami
dijamu di meja lauk
pengantin tuhh....waa
hh aku n alya pun terase
cam VVIP la plak even ktorg actuly xknal d bride
jz knal pali je kot haha...family pali mmg

peramah n sporting abes n bg layanan tip top!
kat kami cz siap nasi, lauk, n air ceduk masuk
pinggan kami tuh..lauk penga
ntin korang tau
la kan udang,ikan,ayam besar2(perghh sedap sey)
setelah selesai kami melantak sume mkn2
tanpa kaver2 cun kami pun berangk
at pulang... hehe



9p.m saturday...

even mlm tu der special diner, aku leh
plak tumpang sekaki g mkn kenduri
umah org kan...huhu so dis make me come
quite late for d diner...bt stil diner mlm tu
mmg fun cz all people yg coming der style rettro
masing2,aku pegi ngn dak umah aku n bff aku...
ape aku pnye style?? heheaku rase part r etro ku
hanye di scarf yg aku pkai je kot cz
bercorakan polka dot...

walaubagaimanapun tetamu yg hadir tak
berape memberansangkan cz ade few table yg
kosong...erm activity mlm tu aku xamek
port sgt kot cz sibuk meng snap pic2 yg hotiest...ahaks
tp aku rasekn overall diner tu boleh thn la best
except for the food sux! 30rm jz for wat?...sedap lg mkn kt
kenduri yg aku pg tu kot,30 rm bleh
menikmati pizza woooooo.....



to b continued dis story nt ek mate nantuk tahap cipan i cant stand lg...

singapore