BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 28 February 2009

boling part 2...

us

ain and alry

naza nurul k.yaya noha aizat



even xdpt menang dpt bergmbo
pon jd la ngn piala ni kan cik lin...hehe



naza noha n lin yg dijangkiti
penyakit kuku kaki tgn dan MULOT..huhu


alahai cik zety n nora
wat muke cute

d winner grup..yus senyum nk lebih haha



dear diary....
Font size

so mlm ni aku nk continue cite semlm actuly xde mood cz pic2 xdpt dicollect lg dr kwn2 tp bile pk kang cite dh basi xbest la plak kan...hehe so aku pon terpakse la 'menculik' pic2 yg cik nora dh upload (sorri babe ;p) n lps dh collect sume pic insyallah aku edit balek..

smlm clasmate ku der wat boling tournament(olok2 jer) under class global enjoy sey even bdn aku agk sengal2 la cz 3game tu skali main dh la aku ni mmg 'terer' sgt main boling kan...hahaha smlm mmg tempat boling tu kami buat seperti bapak kami yg punya! kuikuikui mmg riuh rendah la bak kate pepatah cam rusa masuk kampung, kera kene belacan (erk! btul ke ni ;p)..huhu tu yg menambahkan penat aku tuh bkn penat pe penat menjerit hehe...


cam bese la pelbagai gelagat boleh dilihat ade yg jampi pin pin boling tu
(yela sokmo strike),
ade yang pro siket dtg dgn 2 bola sendri (erk 2 bola sendri?? hehe)..
ada yg xmain tp tukang sorak dan amek gmbo je (sori cik lin cik aizat hehe)...
yang paling xboleh blah ade yang 'jatuh di timpa tange' (lalalala)..haha adoiiiyaiii
^_^
saket dow effect baru terase arini kot (kantoiii)




p/s: sorry to anyone whose d pic were not in this post...

1 comments:

[Applemint] said...

you've been tagged girl!!!

:}