BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 17 November 2008

long time no blogging ft. tata my fren...

dear diary....
i miss u so much la diary...aku bz lately ni dgn final exam sbb tu lame dh x bloging..alhamdulilah arini ari las paper exam aku,xsabar aku nk balek kl dan bercuti..hehe walaupun begitu aku xder la happy sgt cuti nih sbb otak aku dok pk byk perkare yg aku stil dlm dilema antaranyer tempoh pengajian aku di uitm nih,dilema nak potong rambut ke nk biarkn pjg jer,dilema ape rancangan ku di waktu cuti nih dan dilema rumah tange(wahhh gtu haha) dan ditambah lg rumate aku ader 4org nk pndah umah, sbb dorg dh praktikal next sem,sedihhhnyer...wawawa even ktorg ni len klas tp dorg mmg baek ngn aku n ktorg kenal since aku 1st sem lg kat segamat nih,nanti ak mesti rindu dkt ayin yg selalu nengok tb smpi pg ngn aku, faizin yg sokmo study kt katil dier ngn mulut becok die bile bercrite n kecik yg alarm bunyi bagai nk rak walaupon aku tido mati tp stil aku pon leh terjage dgn bunyinyer..huhu...aku mesti rindu semua tuh..wawawa aku takut jer rumate baru aku nt xsekepale ermm noha n naza ade ajk aku dok pindah umah same ngn dorg bukan aku xmo tp aku dh bese ngn environment umah nih tu yg syg sgt tuh kihkihkih(actuli aku tkt dok umah kwsan sunyi sbb aku nih burung antu sket) huhu...tp nseb baek jgk lin slh sorg bespren aku xjadi praktikal next sem so dier stil der kt cni lg(naseb baek?? ;p) xder la aku sunyi sgt...hehe neway congrats utk faizin,ayin and kecik yg dh dpt tmpt praktikal masing2.aku wish best of luck n bile pree rjin2 la dtg cni ekk aku wish kt blog ni sbb esok dorg der paper pg xtaw la sempat ke x nk say gudbye sbb aku nk blek kl kul2 tkut xsempt tgu dorg abes briefing psl praktikal(klu aku nk bgun pg2 sblm dorg g exam mmg harapan la hehe)...ape2 pon i will misshhh u girls so much n hope we will stay keep in touch (shedeynyer :( wawawa)..gudluck for ur future life and wish me luck also....muahhhhxx

0 comments: