BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 13 October 2008

datuk shah rukh khan...


dear diary....

ni bkn citer pasal datuk kepada shah rukh khan,tp pasal shah rukh khan yg dpt gelaran datuk dr kerajaan negeri melake...even aku ni hard die fan shah rukh khan tp aku xpaham btul la nape plak die bleh dpt gelaran datuk..alasan menteri yg berkenaan gelaran tu sebb die pernah buat muvie di malaysia yg secare xlansung mempromot malaysia..tp rsenyer kan filem tu lame dh n xberape famous pon(1 2 ka four)...klu alasan tu digunakan rasenyer gk la shah rukh khan bukan org pertame yg wt filem antarabangsa di malaysia ni kan kan kan...erm mcm2 la...sekarang ni aku tengok cm senang plak kn gelaran datuk nk dperolehi...huhu



p/s:kalau cmtu aku pon der peluang yg cerah nih..hehe

1 comments:

misz_cr7 said...

ek eleh..
klu cm2 aku pon nk datok gak la...
bkn ssh pon nk promote m'sia...
uhu..
berok pon terer..
hahaha