BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 13 October 2008

ayat-ayat cinta...

dear diary....

sblum iklan muvie ni kuar kat malaysia,kwn aku yg belajar kt egypt ader rekomen aku nengok citer ni melalui youtube aku ngatkn xbesh so aku jz ignore jer..then beberape mgu lepas kuar iklan muvie cter nih kt wayang,aku xinterested pon nk nengok tp menarik bile aku dpt tau psl cite ni sblm die kuar kt muvie malaysia lg...jumaat yg lepas tv3 der siarkn cite ni kt tv bru la aku tengok(sbb pree)...hehe rupe2nyer besh n sedih sgt cite nih...sape2 yg terlepas nengok cite nih bleh la tengok kt youtube ^_^

0 comments: