BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 25 September 2008

balek kampung...

dear diary....

yeh yeh arini ak akan blek kg...actuli blek bandar hehe isshhh xsbr nyer nk raye(bju raye xbli lg tuh) ak bru jer pas packing slps blek dr klas mandrin...
nape ak xsabo sgt nk blek umah arini nih ekk?
1.ak rindu sgt parent ak...
2.ak rindu ankku..hehe
3.ak xbli bju raye lg woooooo...
4.smangat nk wt kueh raye...weeee
5.xsbr nk jumpe mmber2 kt kl..windu dorg sesgt
6.ermmm pe lg ekk...hah ak xbli kasut raye,jeans raye,shirt raye,perfume raye and etc raye lg la...kihkihkih
7.ak xsabo nk blek kg pd raye ke 2 nnt..huhu melake im comingggg!

byebye diary...winkkkk ^_^

Thursday, 18 September 2008

naye...

dear diary....

morning diary...(morning??) i jz wake up la goshhh damn it,i skip my i.m class again...smlm ak tdo agk awl gk cz ak mmg plan nk klas im pg nihh...aduhaiiii dh 3kali skip,tu yg smlm smgt kunun tdo awl dlm kul3a.m (slalu lg lwat) pas nengok muvie cz plan nk tdo kjap jer then sahur n g klas...sahur ke mane klas pon melayang,rumate ak kater dier dh kejut kn ak tp hampehhh ak wt cm die dodoikan ak lg de r..kihkihkih kla ak nk g klas finace dh ni...to b continued

Monday, 15 September 2008

alhamdulilah 2...

dear diary....

cntinue from previous post,so rite now im blogging after bck from eat 'roti bom'...im soo full n so sleepy(again) ...ermm i dun have any idea actuly,i think ill continued blogging tomorow la cz im sooooo sleeepyyy....gudnite diary

Sunday, 14 September 2008

alhamdulilahhh....

dear diary....

burrbbb,alhamdulilah..i jz finished my brek fast hehe
today im arive from kl to segamat at 2p.m my frens lin who pick up me at the bus station(thanx beb)...
owwhhhh i miss segamat sho muchhh(yeah right huhu)...i dun have any idea wht to write in my blog rite now bcause im so full n so sleepy la..hehe but i need to rite somthing bcause im not writing anything since las week my las post on shout...
errrmmm i told u wht im going to do after blogging(after this) k...hehe
im going to take a nap for awhile,then im going to take my bath...huhu then i wanna go to maplei cz i really miss 'roti bom' maplei segamat with lin(eat again?? ;p)...after bck from maplei maybe ill study mandrin cz i've got test dis week n b4 sleep i will cntinue blogging soo....

to be continued...

Monday, 8 September 2008

mini cooper ku..


dear diary....

ak bru blek pas mkn sahur,ngatkn leh trus tido tp bile porut dh kenyang2 ni ak tkut lak nk tdo bkn tkut antu tkut gemukkkk(wlaupon ak sedia gemuk kuang3x)...so ak bkk la laptop ak kunun nk mengupdate blog idea tu ader tp dsbbkn laptop ak tgh wenngg(rse nk hempas jer)ak xdpt nk upload pic2 yg interesting so ak pon mengskodeng(ape pnyer bhs daaa)blog kwn2 ku hehe nk ciplak idea dorg...so slah sorg clasmate ku der cter psl xcident mengngat kn ak 'mini cooper' ku even kete tu comei jer n agak 'old skool' tp ak syg sgt kete tuh sbb byk jase die kt ak n byk memory..ak ngat lg time mule2 nk bli kete tuh ak xla bape nk excited sgt cz ak expect kete laen ibu ak nk bli tp ak stat suke kt kete tu bile ibu ak kate die mmg sengaje amek kete tu sbb ak pnh ckp ak suke kete merah n no plat keter ak tu same ngn birth date ak 22 jun,ak ngt lg time 1st week ak bwk kete tu kt area cheras, klu xak hon org org hon ak hehe...

actuli ak xpnh la xcident yg truk2 plg truk pon no plat ak pecah tp keter ak(actuli kete mak ak,ak blom keje lg so xmampu kot hehe) pnyer parut tok sah cter la byk giler..tp keter yg ak pki tuh sbnryer pnh xcident yg agk truk gk la cternyer begini....

once upon atime(hehe)...ak n bespren ak nk g klinik kt cheras tok injection tibi(klu xclap) sbb ktorg dpt kjer kt delifrance(klcc) manager kate sume staff food n beverage industry kne ade injection tu..otw nk g sane ak terpk nk g kuarkn duet plak sbb dlm purse ak der seposen jer time tuh n injection tuh kne byr certain amount(yg ak xngt) so singgah la menare pgrm time tuh ujan ak dok paking pacak jer la tepi jln,ak kater kt kwn ak tuh klu der keter dtg dr blakg bwk r g pkg der kt dpn sket jer,die pnh ckp kt ak die slalu bwk kete bpk die yg lbeh kurang cm kete ak so dats y ak slambe badak jer caye kt dier bwk kete ak kn even ak xpnh nmpk die bwk kete(mangang tul ak ni)...then, ak pas kuarkn duet jer kwn ak koling ak ngtkn dier nk gtaw mner dier paking kete uper2 nyer dlm nada cuak dier ckp kete ak xcident mule2 ak ngt dier gurau ak dlm ati dok ckp 'COBAAN!' byk kali las2 dier kate 'ni bkn cobaan intan ni betul2 kete ko xcident kt dpn petronas neh' (dh cm cter p.ramlee plak..kihkih) ak relek lg cz ak ngt siket je plg koman pon ak bajet lampu dpn hancus tp smpi tmpt kejadian ak nengok enjin kete ak dh xder rupe dh remuk smpi btul2 dpn stereng, pintu driver xleyh bkk kete ak ni kirenyer cm bru pas langgar dinding konkrit dr dpn..terkejut beruk gk la ak nengok keadaan tuh(1st time xcident P lg plak time tuh) ak pon tnyer cmne leh jd begitu kwn ak cte die nk tekan brek time nk elak 1moto ni tp tertekan minyak so terlanggar van berhenti kt tepi jln n time tu plk tgh ujan so jln licin momentum tu lg kuat la jdnyer ak tnyer bangla kt petronas tu die kate kne mmg dtg laju gler smpi van yg pkg tegak tepi leyh berpusing 180 darjah dh berganjak ker tgh jln siket...ak time tuh xtaw nk wt per dh nseb bek dorg dh tolak van n kete ak kt tepi so xde gangu pjlnan trafik sgt..

ak xder jln len ak kol abh ku,dpt taw je hal tuh dlm tepon lg ak dh kene mara n bebel ngn abh ku rse cm nanges je dh la cuak xtaw nk wt per kne mara lg...wawawa mara2 pon abh ak soh ak tgu je die kt ctu jgn wt ape2 sblm die dtg nseb time tuh abh ak de kt area ampang so xbape jauh sgt,sblm abh ak smpi der sorg abg tu ckp klu kwn ak yg drive kete tu ckp je ak yg drive cz kete tu under name ak..tkut gk abh ak nk dtg sbb xpsl2 kne mara tepi jln dpn org rmi kt ctu plk kn tp bile die smpi ak nengok die cool je trus die kol trak dr wakil insurans kete ak n cine trak tu pon oferkn dri tlg ak wt repot polis n anta ak blek umh memandangkn abh ak stil dlm time keje..

EFFECT kejadian tu agk mendalam gk la kt ak cz melayang duet ak hampir 600rm xpsl2(lom stat keje dh kopak awl2 lg ak wt shopg lg berpaedah) cz nk byr duet saman 2 ratus n 4 ratus lg kne byr time kt wokshop cz xpat claim insurans byk sbb salah ak n ak stil under P n lg menyayatkn ati ktorg keje kt delifrance tu xsmpi smgu pon sbb xthn kne buli hahaha...tp nseb bek gk bespren ak hulur 200rm cz die tau slah die gk...xcident tu gk wt ak sedar parent ak mmg caring n sayang kt ak, touching bile ak tepon bgtaw ibu ak die xtnye pon psl kete tp cbuk tnye ak ok ke x n touching gk even abh ak marah2 dlm tepon die stil rushing dr tmpt keje utk dtg kt tmpt kejadian n calm down kn ak..n yg melayang sbnrye bkn duet ak tp duet parent ak la cz ak bru nk stat keje time tuh(partime time sem brek) huhuhu...i luv u abah ibu...moral of d story lu pk la sendri (mate dh nantuk)

the end


p/s : smpi arini parent ak xtaw bkn ak yg bwk kete time tuh...hehehe keep it secret ya! ^_~

Sunday, 7 September 2008

do u stil remember?...

KALAU KORANG LAHIR PADA TAHUN 1973-1986.. MESTI KORANG INGAT NI

Kita membesar dgn menonton G-Force, Transformers, Thundercats, SilverHawk, Woody Woodpecker, Chipmunks n Mickey Mouse. Not to forget NinjaTurtles, Mask, Smurfs dan Voltron lg satu Gaban.
Berus gigi time waktu rehat kat skolah rendah?...hmm, mesti pegang cawan warna-warni kan, mencangkung kat tepi parit dgn classmates semua kat seblah...
ingat tak, misi kat skolah masuk kelas dgn list dentist appointment.Pastu bunyi gigi member kite kene gerudi kat bilik sebelah, ada gigi yang berlubang, kene laa tampal..
ni sure korang igt...program minum susu di skolah. nak galakkan budak2 time tuh minum susu sekotak 30 sen jek beb....
cikgu2 kalau nak denda, mesti guna pembaris panjang warna kuning tu.Pukul tapak tangan...kan ?
semangkuk mi sup ke, mihun sup ke, 50 sen jek kat kantin.
time skolah menengah, korang sure beli kasut skolah Bata BM Turbo atau Pallas Jazz. ada yang suka kasut high-cut yang buatan china tu...ada yang suka stoking tebal laaa...internet? email? Menda alah ape tu?CD? ape tu? kaset tape penah laa dgr..
Tiket wayang pun 5 inggit je.kite pegi kedai runcit, beli Chickerdis, Mamee , Kum Kum, UFO, O-Ya,Ding Dang chocolate balls yang ada mainan kat dlm die, 'telur' keras warna warni, 'rokok' chewing gum, KIKI Bubble Gum. tak dilupakan, 'TiKam'.
bile dah abih exam, main Monopoly la, Donkey la, Happy Family laa batu seremban la dlm class.tapi bunyi loceng laa yang paling best skali. boleh beli aiskrim ngan apek kat luar skola tuh...
lagi satu loceng masa nak pegi rehat. tinggal kan keje skolah, jom kita pegi makan. budak2 yg dpt Rancangan Makanan Tambahan (RMT) mesti kluar awal.
lagi satu yang seronok mase time Pendidikan Jasmani, PJ. main bola laa,rounders laa...permainan kegemaran, main guli, batu seremban, penutup botol, batangaiskrim, 'Pepsi Cola one-two-three' , 'Police & Sentry', main kejar2 duduk...kita hilangkan dahaga dgn aiskrim 10 sen. Yang tube aiskrim, ada byk2 color tu.kalau nak makan, kene patahkan kat tengah2 die!lipat kertas kecik2, pastuh buat lastik. hmmm..ni pun kita main dulu ni.baling2 kapur laa.hmm...
budak2 skarang, bagi diorg, diorg mane penah dgr lagu 'We Are theWorld, We Are the Children...' dan lagu 'Uptown Girl' yang diorg tau yg Westlife nyanyi.....bkn Billy Joel nyanyi...bagi diorg, ada satu je Jerman kat dunia ni, dan ade satu je Vietnam.AIDS wujud sejak diorg lahir.CD pun wujud time diorg lahir.Michael Jackson dah putih dah time tu.Diorg percaya Spiderman dgn Incredible Hulk tu filem2 baru.Diorg tak bley bayangkan skrin hitam putih utk sebuah komputer.Diorg tak penah tau pun 'Atari' dgn 'Game & Watch'.Diorg tak percaya penah ada TV hitam putih... dan diorg skarang takretinak switch on TV kalau xde remote control.dan diorg tak paham macam mane kite boleh survive dkt universiti tanpa handphone...hmm..
jom kite check, kite ni dah tua ke:
1. korg paham ape yang korang baca kat atas ni, dan korg sure tersenyum
2. kebanyakan member2 skolah menengah kite dah kawin
3. korg sure pelik bile nengok bdak2 kecik main komputer, selamba je
4. kita geleng kepala bile nengok bdak2 skolah rendah n menengah guna handphone
5. kita dah tak byk sembang2 dgn member melalui telefon lagi setiap hari
6. bile jumpe member lame dari semasa ke semasa, seronok bile bersembang pasal cerite2 lame, cerite2 kelakar yang kite alami mase dulu timekecik2, nakal2 dulu...
7. last skali, bile dah bace testimonial ni, korang akan terpikir utk forward kan dkt member2 lame korg.Sure diorg suke punye laa...heheh tapi apa yang pentinglah kan.bila kenangkan saat ni semua dgn mendalam..mgkin ada diantara kita mengalirkan air mata..yelah mana taknya bebudak zaman skrg walhal anak sendiri pun takkan lalui zaman yg sebegitu lagi..sayangnya masa begitu pantas berlalu...live getting short

david coperfield trick??...

video uisshhhh smart tul la magic dier,tp skg ni dh kantoi lak..kuang8x huhu

d moment of truth...

dear diary....

aritu ak der bace blog clasmate ku psl cter kt astro 'd moment of truth' (schnnaxoxo.blogspot.com sowi terpromot lak blog kamu)..dsbbkn dier tulis psl cter tuh ak pn terinterested mencri cter ni(ak mmg mnat cter2 cmni hehe) kt utube tok dkongsi bersame..mmg interesting n bak kater dier der pro n cons cter ni tp klu msia dpt tiru cter ni mmg suspek r(imposible kot) huhuhu...njoy!

apa ada pada name...

huruf pertama dlm name kamu memberi maksud.....
A Ramah dan murah senyuman. Mereka juga pandai menyesuaikan diri dalam pergaulan selain bijaksana dan cerdas. Kelemahannya, sangat mudah berasa hati, dan mudah mengeluarkan kata-kata pedas ketika meluahkan perasaan marah.Meskipun begitu marahnya mudah reda.
B Selalu tenang dalam menghadapi masalah yang rumit dan membahayakan dirinya adalah ciri penampilannya.Mereka juga sangat setia dan penyabar, yang menjadikannya amat disenangi dalam pergaulan.Kelemahannya, sangat mudah tersinggung.
C Ramah dan pandai berbicara. Ini yang menjadikannya popular di kalangan rakan-rakan.Mereka tidak bersungguh dalam bertindak dan selalu menganggap masalah yang dihadapi adalah remeh.
D Pendiam, bercakap hanya bila perlu. Sopan, berdisiplin dan kuat bekerja.Kelebihannya itulah yang menghasilkan kejayaan dalam mencapai cita-cita. Kelemahannya adalah selalu bimbang dan sukar mempercayai orang lain.
E Pandai dan penuh pertimbangan dalam menjalankan tanggung jawab. Sikapnya periang bila hatinya senang,tetapi suka berdiam diri apabila hatinya gundah dan boleh membuatkan hati orang lain terluka.
F Punya pendirian yang teguh, tidak mudah goyah dan keras kepala. Mereka juga sukar memaafkan. Tidak setia dan amat berhati-hati bila berbelanja.
G Kerap murung dan bersedih hati. Pendiriannya mudah dipengaruhi.Tekun belajar ketika rakannya bermalas-malasan dan sebaliknya suka bermalas-malasan ketika rakannya sedang tekun.
H Mudah simpati, bahasanya lemah-lembut. Tidak pernah melukai perasaan orang lain. Selalu tergesa-gesa dalam melakukan pekerjaan, suka berkhayal dan bercita-cita terlalu tinggi.
I Suka memendam perasaan dan permasalahan. Mereka juga mudah merasa curiga dan cemburu terhadap orang lain.Suka menangis.
J Ramah dan murah senyuman. Mereka juga pandai menyesuaikan diri dalam pergaulan. Mudah merasa ragu dalam membuat keputusan dan tidak tegas
K Pandai berjenaka. Hari-harinya sentiasa ceria walaupun perasaannya gundah. Kelemahannya suka bercerita rahsia sendiri.
L Ramah dan pandai bergaul dan mempunyai ramai kawan.Tidak suka bergosip dan mencampuri urusan orang lain. Amat berhati-hati bila berbelanja. Kelemahannya, tidak menepati masa.
M Pandai dan kreatif, suka kelembutan dan jika dikongkong, mereka akan berontak.Senang dijadikan sahabat, kerana mereka tidak berkira.Kelemahannya, boros dan keras kepala.
N Baik hati dan rapi dalam berpakaian.Mereka suka menghulurkan tangan menolong orang lain tanpa memikirkan balasan.Kelemahannya, mudah bersedih hati dan kurang percaya diri.
O Serba boleh. Suka memendam perasaan dan permasalahan serta sukar mempercayai orang lain.Akibatnya ramai yang menggapnya sombong dan suka memilih teman.
P Pandai berjenaka dan selalu ceria. Punya banyak idea dan sangat kretif.Sering melakukan sesuatu yang belum dilakukan orang lain. Agak pendendam dan boros.
Q Setia dan mudah memaafkan orang lain. Suka meluangkan waktunya untuk kawan-kawan. Keras kepala, sukar diatur dan mudah emosi.
R Pendiam dan bercakap hanya bila perlu. Tekun dengan kerja yang disukai dan bersungguh-sungguh dalam mengejar cita-cita.Suka mengkritik. Dan sukar mengawal bicara ketika marah.
S Pandai dan tekun dalam mengejar cita-cita. Tidak suka pada orang yang suka memungkiri janji.Kelemahannya mudah tersinggung selain sukar menahan emosi. Jika sudah emosi marahnya meledak-ledak.
T Sangat berdisiplin. Selalu mengerjakan sesuatu menurut aturan buku. Tidak suka mengelamun atau bermalas-malasan.Suka menonjolkan diri selain senang gugup, terutama bila bersalah.
U Suka berterus-terang dan menyendiri. Naif baginya merugikan orang lain.Tidak tahan dengan kritikan dan kurang pandai menyusun kata-kata jika berbicara didepan orang ramai.
V Tutur katanya lembut dan pemalu. Pandai meyesuiakan diri.Selain itu, mereka juga pandai menguasai orang disekitarnya dengan cerita-cerita yang memikat. Tidak suka berterus terang.
W Ramah dan mudah simpati. Sikapnya amat menawan. Punya toleransi yang tinggi dan ringan tangan. Keras kepala dan sukar diatur,tetapi hatinya boleh dilembutkan dengan kesabaran dan kelembutan.
X Budi pekertinya halus. Suka melakukan pekerjaan sosial.Mudah tersinggung dan tidak akan berbaik dengan mereka yang menyinggungnya.
Y Pendiam dan tidak suka menonjolkan diri.Ramai menganggapnya sombong walaupun sebenarnya mereka adalah sahabat yang baik.Tidak berani mengemukakan pendapat.
Z Pandai berjenaka dan menyesuaikan diri dalam pergaulan.Suka disapa terlebih dulu dan gemar menonjolkan diri.
p/s : name ak start ngn 's' so cm btul jer kot bende ni except 1st part hehe kurang tepat sket klu nick name ak plak start ngn i pon cm btul tp las part plak yg xtepat...kihkihkih

story to tell...


dear diary....
recently i watched lots of old muvie tht used to famous such as jerry mcguire, edward n scissor hands, heart n soul, my super ex gf n etc...the lates 1 i watched 'the notebook' recomended by som1...he thought it was such a gud n romantic muvie so he recomend to me to watched it, so i download it from ares n watched it at first i thought it was boring cz the muvie starting with an old man( ceh hero tue...mule2 ak p.k hehe) reading a story book to old woman in d nursing house..the story is a love story bout how allie(rachel mcadams) n noah(ryan gosling) first met in the carnival n falling in love with each other..but they r separated by allie's parent who is come from rich fmily disaproved noah unwealthy fmily..after several years allie waiting for letter from noah(but none) she find some1 speacial in her life young, handsome, rich, kind n so perfect guy n she's engaged with him..she saw his(noah) picture on d paper b4 she get married so bcause of she stil cnt forget bout her 1st luve(noah) she's cme bck to the 200 year old house tht noah renovate bck for her to see if he's ok n to sure whther they still have feeling 4 each other...n after the meeting she has to choose his 1st luve o his fiance to get married with n she choose his first luve....the old man actuly is noah n the old woman is allie..allies got memory problem so her husband always tell her bout their story in order to remind her bout their luve(the notebook is empty actuli) n they end up die together....the end
mayb im not a gud story teller so u should watched it by urself...njoy!
p/s : ryan gosling(noah young) used to act in disney muvie(if im not mistaken) n he so skinny during tht time but in this muvie he's hawt!...huhuhu ^_~

Saturday, 6 September 2008

hari ini dalam sejarah...

dear diary...
today nothing interesting happen
ermmm
today my internet marketing lect told us to post atleast 40post on our blog in order to get 15 % of d course mark(wowwwww!) dats make us excited to blogging eventhough b4 dis i used to have a blog but i always forgot d username n d password so its missing in action..huhu
actuli there's 1 interesting thing happened 2day hehe
guess wht??
i went to finance klas!(friday sesion) for the 1st time today
huhuhu...
y im not going b4 dis??
1st - dis klas was start at 2pm on friday!how come?? me bz bck to kl la or if im not bck to my home im bz sleep la hehe
2nd - dis subject is really sux(hate calculation..wawawwa)
3rd - lecturer of dis subjek sux..wennngggg(1st time blaming lect,opsss sori miss astagfirullah ;p)
4th - im born naturally lazy go to clazz...whuahuahua
so dats a few reason y im not going to dis klas...hehehe dat klas makes me the most bz girl on friday(other people bz going bck to homtown...wawawawa how could uitm do dis to me)...hehe after bck from d klas im going to d bazar with my housemate(luvin it cz 'nice' viewwwww tho ^_~wink...) im breking d fast @ 7.4opm lil late cz me overslept hehe after eat me sleep again(sleep3x..there u go fat gal) n wake up at 10 n till now im bz blogging after i eat 'mee rebus'(eat sleep sleep eat hahaha)...
to be continnued....

Friday, 5 September 2008

me gossip gal....

nabila huda
















zarina n jolie...a.k.a angelina jolie @tiesto beach party



cham v.e and ??


















another pic og z.n.j









fazura n her ex








suki







ashraff n his flower


















dear diary..



dis is a few pic of msian artis actuli i've got many but dis is only d result after d pic been sensored ^_~ maybe i will post other pic on other time depand on d demand(demand supply theory??...huhuhu),i wil not say tht they r really bad artist n as a human being i know people make mistakes but the biggest stupid mistakes tht msian artist make is let d picture spread to d public n never tke lesson from d mistakes for example recently aduh saliha heroin picture where pic kissing with her boyfren for me she's so stupid cz post it on d facebook dats wht malay called 'cari nahas' after all i know not all msian artist like tht cz we hv a gud role model also such as hazami,dr.fazli,ct nurhaliza(euwwwww),datok s.m salim n etc ...anyway al of dis picture cn b considered s 1 of gud publcity tho...huhuhhu






p/s : fara fauzana n wahid saying 'kurangkn kontroversi tingktkn prestasi"...weeeeeeeeeeee






sweet memory..

malay version ^_^ (mls nk berspeaking sbnryner)huhuhu....

dear diary....
jam dh tnjuk kul1 tp mate ni asl la xleyh nk tdo nehh,aduiiii dh la esok klas kul 8 smpi 4 naye ak...skg ni ak tgh onl9 smbil nengok tb cter d aprentice syokkk(wlaupun dh 8kali ak nengok)...huhuhu weekn ritu ak g j.b,plan las minit pnyer r actuli 'member' ak kater dier yg nk trun sgamat xjd plak bengang gler r ak plan sket pnyer bek,kenduri mmber baek ak ak xg,konsert avril ak xpat join naza g ttbe kensel lak, hah amek smpi j.b ak cri dier kunun bile dh jumper ngt ak nk penyepak ke penampar ker sedas dua nk maki ker xpong plg koman tarik muncung cencurut tp hampeh nampak jer muker dier trus ak cool(sengal tol la ak ni)hehe...nk smpi time tuh ptg gk pas nengok wyg(babylon yg bosan) trus grak g danga bay nk nengok bunge api merdeka tgu pnyer tgu smpi kul12 bunge api pon kuar lawo gler 1st time ak celeb merdeka kt j.b mmg berbaloi r even bunge api tu jz 5mnt n ak pun rushing tp meaningful cz moment tu ngn die ;p...

the end...

our song ^_^

"I'm Yours"
Well you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I meltedI
fell right through the cracks
and now I'm trying to get back
Before the cool done run outI'll be giving it my bestest
Nothing's going to stop me but divine intervention
I reckon its again my turn to win some or learn some
I won't hesitate no more, no moreIt cannot wait, I'm yours

Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love
Listen to the music of the moment maybe sing with me
Ah, la peaceful melodys
It's your God-forsaken right to be loved love loved love love
So I won't hesitate no more, no moreIt cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is shortThis is our fate,
I'm yours

I've been spending way too long checking my tongue in the mirror
And bending over backwards just to try to see it clearer
But my breath fogged up the glass
And so I drew a new face and laughed
I guess what I'm saying is there ain't no better reason
To rid yourself of vanity and just go with the seasonsIt's what we aim to do
Our name is our virtueI won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

som1 give me dis song so its really means somthing to me....weeeeeee^_^

the end..

Thursday, 4 September 2008

breaking the fast...


4th ramadhan 2008


dear diary...
1st day 'sahur' without my fmily really sux,im juz eat meggi n milo(so sad huh)...huhu usually my dad cooked sahur for my fmily and we eat jz like breking the fast ^_^..after sahur i cntinue sleep and wakeup for mandrin clases at 9a.m,i jz got 2 clas today after mandrin til 12p.m i've got chanel management class at 4p.m but while im sleeping during gap time of my clases i've got fon called from naza asking me whether i want joined her breking d fast together with my clasmate and i agree,after chanel management class im rushing bck to my room and waiting for nurul to pickup me(with her new car,cool wooooo)....hehe unfortunately we arive quite late but lucky for us the food stil available,i took quite a lot of food cz feel so hungry(sahur with meggi only tho)..after eat we were chitchating among each other took a few picture and move bck..its fun cz it has been quite long time since our las gathering...after tht im bck to my room n watching tv until now and i feel really tired today and tomoro i've got morning classssss...iskiskisk


the end...